Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2017 19:17 - Защо, бе, защо?
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 3392 Коментари: 9 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Защо бе, либерасти мръсни, искате да извратите света? 

image


Тагове:   педалщина,


Гласувай:
11



1. kvg55 - kuschel,
28.10.2017 19:53
Всяко общество се скапва вътрешно преди да загине, така е сега с буржоазното общество.
цитирай
2. kuschel - https://bultimes.com/%D0%97%D0%B0%D1%89%D0%BE-80-%D0%BE%D1%82-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B0-%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%BE
28.10.2017 20:05
Защо 80% от германците са импотентни ? | Специален геноцид | В какво се изразява “евротолерантността”?

В миналото хмел се е отглеждал на огромни поля в Татарстан, Башкирия.

Но преди 35 години тези полета изчезнали. Оттогава (за) немците измислили нов изкуствен “хмел” за производство на бира.
Сега го правят, представете си от костите на животни, събират ребрата и ципите им.

Сега пивото става много бързо, за 4 дни ферментира.

Но засяга силно и жените, и мъжете.

Жените стават груби, а мъжете женствени – порастват им гърди и задните части.

Защо момичетата у нас масово имат кистозни яйчници, а на момчетата им растат гърди, а ние не спираме да дебелеем



Каква е статистиката от преди 5 години :

40% от немците до 30 години в Германия са напълно импотентни, – заради бирата.

А как рекламират фестивалите на бирата?!

Това е специален геноцид, върви унищожението на бялата раса!

Хората вярват на рекламата, че бирата е полезна.

А 80% не могат да имат деца, понеже тези дрожди унищожават детеродната способност и в двата пола.

Млади мъже около 20 годишни се оперират за премахване на гърдите си, които растат диво от тая бира.

Също така социалните работници непрекъснато проверяват семействата с малки деца.

Преглеждат редовно дали имат в хладилника си, за всяко дете комплект продукти.

Ако няма нещо, то ти взимат детето!

Затова винаги купувахме обилно храна, за да не попаднем в ръцете на феминистките от социалните служби.

Преди 3 години са били иззети от семействата им 1230 деца.

А когато чрез съдебни дела трябвало да си върнат децата, намерили само четири.

А огромната част деца може да са осиновени от американци, или негри, или са отишли за органи?

цитирай
3. kuschel - Бирата е най-вредната алкохолна напитка
28.10.2017 20:06
За разлика от другите спиртни напитки бирата оказва най-силното негативно влияние върху половите хормони в организма на човека. Тя води до феминизация на мъжете; при тях се появяват женски черти и развиват импотентност.

Някога мъжкият полов хормон – тестостеронът, даваше на мъжете активност, волеви качества, стремеж към победа и желание да бъдат лидери, днес ние виждаме едни безволеви същества, способни само да лежат на дивана. Днешният мъж е силно раздразнителен, променя се фигурата му – разширява се тазът му, мускулите на корема отслабват, увеличават се гърдите.

Всичките алкохолни напитки са вредни за организма, но най-вредните са слабоалкохолните, твърдят специалисти. Начело на този списък е бирата, тъй като човешкият организъм бързо свиква с нея. Тя предизвиква отделянето на хормона на щастието – допамин. Дори съществува терминът „бирен алкохолизъм”.

През последните години бирата не може да се нарече „слабоалкохолна напитка”. Алкохолът в нея вече стига до 14%. Зависимостта от нея възниква 3-4 пъти по-бързо отколкото от водката, дори по съдържание на вредни за организма алдехиди и метанол може да се сравни с най-силните ракии.

Психолози твърдят, че биреният алкохолизъм е психологическо заболяване, за което е характерно отричането, че човек е болен, и бързо развиване на зависимост. Бирата е евтина и достъпна. Заради вкуса й, наличието на седативни компоненти и „несериозността в градусите” е трудна борбата с бирения алкохолизъм.

Хмелът, от който би трябвало да се произвежда бирата, има някои лечебни свойства, но неговите смоли са канцерогенни. В материали на Световната здравна организация се посочва, че употребата на бира повишава риска от рак на дебелото черво. Съдържащият се в нея кобалт предизвиква възпалителни процеси в хранопровода и стомаха.

Бирата съдържа токсични вещества, включително и соли на тежки метали, които променят, както беше посочено по-горе, ендокринната система. В организма на мъжете при системна употреба на бира се отделя вещество, което потиска изработването на мъжкия полов хормон тестостерон. Започват да се произвеждат женски полови хормони, които променят външния вид на мъжете. Гласът на жените става по-груб и се появяват т.нар. бирени мустаци.

Бирата съдържа фитоестрогени, които са природни растителни съединения, които по химическа структура са сходни с женските полови хормони. Те не са хормони нито на растенията, нито на човека.

Освен това специалисти твърдят, че много голяма част от бирата, включително и в Европа, е менте. Високата цена на суровината, която се използва в производството на бирата – хмелът и малцът, голямата продължителност на технологичния цикъл на производство – от една до шест седмици, води до опростяване на производството, замяната или влагането на по-малко суровина от производителите фалшификатори. Нарушаването на технологичния режим като вид фалшификация също е много разпространено, включително и в България и се заключава в съкращаването на сроковете за главната ферментация. Много пивовари заменят малца с по-евтини компоненти, в резултат на което се получава ментето. Най-разпространеният метод на фалшифициране е добавянето на вода, особено в бутилките.

През 1516 г. в Бавария за пръв път бил приет законът за чистотата на бирата – „Заповед за чистотата”, който разпореждал в приготвянето на бирата да не се използват никакви други компоненти, освен малц, хмел, мая и вода. Но пивоварите започнали постепенно да заменят хмела с други растения – пелин, лайка, алое; ечемиченият малц – с картофено нишесте, пшенично или царевично брашно; те добавяли в бирата бича жлъчка и дори кости на екзекутирани престъпници. От такава бира хората боледували и дори умирали. Недобросъвестните пивовари за подобни деяния изгаряли на клада, щастливците лежали до живот в затвора. Много положения от този закон са в сила за немските пивовари и днес.



Но времето тече и всичко се променя; изискванията към суровината и технологията на производство на бира в другите страни днес не са толкова строги. Неотдавна френски производители съобщиха, че са измислили начин да произведат бира за 30 часа, използвайки за това стърготини от прасковено дърво. В някои страни произведат млечна, кафена и дори никотинова бира.

В Русия бързо се научили да фалшифицират бирата. Освен замяната на малца и хмела, за повишаване устойчивостта й добавяли в бирата салицилова и борна киселина, сернисто-кисел калций и др. За избелването на напитката използвали сярна киселина, за маскиране на дефектите във вкуса и за образуване на гъста и устойчива пяна добавяли глицерин.

Днешните пивовари също „радват” любителите на бирата с ментета. Действащите нормативни актове позволяват в нея да се влагат ориз, царевица, вкусови и ароматни добавки и други спомагателни материали.
Причината за фалшифицирането на напитката е високата стойност на суровината – хмел и малц, голямата продължителност на технологичния цикъл, затова усилията на производителите са насочени към поевтиняването на суровината и съкращаването на продължителността на технологичните операции.

Но е напълно възможно да се сблъскаме с с по-груби методи на фалшифициране – смяната на бирата с оцветени водни разтвори на йод, чай и пр. Много често марки като „Старопрамен”, „Холстен”, «Efes Pilsner» се използват, като се лепят етикетите им на евтините фалшификати.

Цветът на бирата също се коригира. Тя се оцветява с карамелизирана захар, чаени настойки и др. За повишаване на ценообразуването в нея добавят глицерин, синтетични миещи средства (прах за пране), растителни сапонини или повърхностно-активни вещества; от всичкото това човек може да се отрови.
Бирата е силно вкиселяваща организма напитка, с рН=5,0. / ”Издателство Распер”
цитирай
4. nikikm - Защо,
28.10.2017 20:18
.." Защо, бе, защо?
Защо бе, либерасти мръсни, искате да извратите света? "

Въпросът е прекалено интелигентен,за да му бъде даден отговор! Или просто няма как! Та ,българите,докато не вземем да се уважаваме,да се считаме,да се сближаваме,да не се считаме за некой-по,а друг по..Да си помагаме при всички случаи И да не очакваме благодарност..,А ПРОСТО ДА СИ ДЪЛЖИМЕ БЕЗПЛАТНО,ВСИЧКО И САМО, ЗАЩОТО СМЕ БЪЛГАРИ! ЕДИН РОД,ЕДНО КОЛЕНО, ЕДНО СЕМЕЙСТВО...
тОВА ДА СЕ "СЕТИ" ОТ СЕКИ БЪЛГАРИН,ДА НАДМОГНЕ СЕБЕ СИ И ДА СЕ НЕ СЧИТА ЗА НАЙ-.. ТОВА Е ИЗХОДЪТ,ТОВА Е И ПЪТЯТ И ИСТИНАТА И ЖИВОТЪТ! ИНАЧЕ СМЕ ИГРАЧКИ НА ДРУГИТЕ..!
цитирай
5. dartanjan - Бог ни говори чрез своято слово з...
02.11.2017 20:15
Бог ни говори чрез своято слово записано в Библията и ни е предупредил за тези последни времена в които живеем (ние сме последното поколение на тази планета и това поколение няма да премине докато всичко писано в Библията не се сбъдне), но малцина искат да слушат, а повечето хора вперени в мимолетните страсти на тлената плът преходните земни неща отвръщат ушите си от истината и се обръщат към басните.


Затова социалният инженеринг на тези строiтели е насочен към умишлeно покваряване на хората. Чрез притежаванитe от тях глобални медии и филмова индустрия и дори образователната(?) система, която спонсорират често, ни проповядват гордост, егоизъм, суета, хедонизъм - живей за мига тук и сега защото няма да има после, плътски страсти, феминизъм - умишлено разрушаване на свещеният съюз между мъжа и жената установен от нашият свят Създател, като образ на съюза между човек и Бог в Божието царство, глобализъм - обезродяване, защото най-големият глобалист е сатана, които предпочита малко вместо мног на борй световни лидери за да постигне лесно своето временно царство. Натрапват ни сексуалните девиации за да ни внушават че едва ли не човек е бог и може да прави всичко което поиска. Че той решава кое е правилно и кое не. Чрез веждесъщите сериали ни натрапват модел на свръх емоционално поведение, при който водещи са емоциите и страстите на плътта, вместо разума. Проповядват ни религията атеизъм , която няма научна основа за да могат да контролират хората чрез преходните материални блага и плътси страсти. Защото знаят че плътските страсти са враждебни на Бога и така възпитани хората те ще положат съкровищата си на Земята, където ръжда и молец ги ядат и крадци ги ограждат и крадат. Така те ще притежават тези хора духовно и ще изпозлват тяхната подкрепа за да потъпчат официлано Божият вечна и свята спасителна истина и да наложат своята престъпна воля чрез консенсус. Така възпитани мнозинството ще търсят отчаяно спасители сред хората за да намерят само вълци в овчи кожи, които докато им обещават мир и сигурност, ще им ограбят правото на свободен избор в името на общото "благо". И в крайна сметка ще ги принудят да се поклонят на бащата на лъжата чрез неделният закон на папството (звярът) , който е белег на неговият авторитет в денят за езическо поклонение на слънцето неделя. Но когато след като са създали хаосът според техният девиз "Ordo ab chaos" (Ред от хаосът), предложат своето решение за мир и сигурност, измамвайките тези които не пожелали Божият аистина и не са записани от началото на света в книгата на живота на Агнето, ще ги постигне вензапна погибел като родилните болки на жена и никоа няма да ги избегнат.
цитирай
6. kuschel - Почти си прав.
03.11.2017 07:05
Почти си прав.
цитирай
7. apostapostoloff - Ако ме налегне импотентност,
03.11.2017 17:05
ще дойда ти да ме лекуваш. Ти явно от всичко разбираш. Само дето Антон Павлович Чехов има особено мнение по въпроса:

"Всичко разбират и всичко знаят само глупаците."
цитирай
8. pando - PRIVET
05.11.2017 09:44
CAMARADE!
цитирай
9. bojil - Защо червени кучета всеки ден ръ...
22.09.2018 08:56
Защо червени кучета всеки ден ръфате света- какво ви е направил?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2365908
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031