Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2018 19:35 - Троля и космосът
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 3509 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Колеги, откакто колегата Илон Мъск (и неговата корпорация) изстреля(ха) "най-мощната ракета в света", която носела в себе си "личният електрически автомобил"(?) на г-н Мъск (бре, колеги, а можеха да кажат важно, важно  - ние тука, използваме някаква велика нова технология на великия Тесла, която ще ви покажем след 10 години, хихи))); като г-н Мъск дори който дори не  благоволи да разясни на публиката, какъв точно такова, разузнавателен сателит е изстрелял заедно с ракетата (цената на автомобила, колеги, както е видно от някои ехидни публикации в медии, не покрива ни рекламата, дори и на прости същества като нас, хихи), цяла вечер не мога да мигна,  мислейки си, и прочитайки статията на днес.бг, препечатана от инвестор.бг, кога за агенция Ройтерс изстрелването на подобни проекти, защото те са проекти, колеги, стана "беше изключително държавен бизнес"... И това при положение, дето никой не се е сетил все още да подсети г-н Тръмп, бивш колега на г-н Мъск и настоящ президент на САЩ, да се похвали с деянието на Мъсковата корпорация, в което няма нищо чудно, колеги, в бизнеса е така, макар и да не е така в държавните политики и в супер скъпите държавни програми, и днес недооценени от бизнеса, чиито деца са те, за които програми, г-н Мъск, според статията в днес, "даде да се разбере, че може да потърси федерално и друго държавно финансиране от САЩ като част от тази мисия, но все повече изглежда, че данъкоплатецът може да бъде само помощен елемент(???), а не - както би се очаквало, да е в решаваща роля)). За жалост, ни беше намекнато вече (тъй, като това все пак не идва от американската дипломация официално), дето това бил успех и за Америка, но пък, г-н Мъск, няма намерение да влага пари в и без това съкратения бюджет на американската космическа програма (съкратен от г-н Тръмп, който можеше, ама не се похвали с излитането на г-н Мъск))), напротив, както и г-н Тръмп... Изобщо, колеги, през единия джоб влязло, през другия излязло...Само дето, във всичката космическа информация за "пробива" на г-н Мъск в инвестор.бг, липсва новината, дето преди няколко години, "БУЛСАТКОМ" АД, със седалище Стара Загора, ако не греша,  официално изстреля сателит в Космоса, еми, не е голем, като на Мъск, но явно, върши работа. Абе, Инвестор, поне имената на тези момчета, които притежават компанията, да бяхте казали, останалото се знае, на кое място по брутен вътрешен продукт сме ние, и на кое са САЩ). 
А що се отнася до Америка, колеги, то аз смятам, дето новината в дир.бг за това, как "Лидерката на демократическото малцинство в Камарата на представителите Нанси Пелоси произнесе рекордно дълга 8-часова реч", с която дамата отговори на туитовете на г-н Тръмп по въпроса. "77-годишната Пелоси взе думата от трибуната на долната камара на Конгреса на САЩ ... Тя остана права през цялото време и не спря да говори, с изключение на спорадични прекъсвания за вода... Докато сенаторите често обуват маратонки за такива маратонски речи, пелоси остана на високи токчета.";  смятам, че това всъщност, е великата новина, не зная как е била окачесвена от Ройтерс, защото все пак, това не йе дипломация,колеги, а е политика в действие, такова, в развитие. 
Пускам един поздрав, колеги, за всички в космоса, като мене, да живей един от най-бързите скорости на интерент  в света, колеги, който е у нас, и ми позволява да седна сега, и да пиша тука,след цел ден работа). 
Наздраве). 






Гласувай:
4



1. morskipesni - не знам какво й е "революционното" на количката Тесла.
09.02.2018 14:27
но в техническия музей на Мюнхен има електромобил от 1906 г, с автономия на пробега 100 км. Пак хамерикански, доколкото си спомням. В същия град има и голям офис на Тесла с ПРЕДИМНО НЕДВИЖИМИ ЕКСПОНАТИ, тъй като немецът е практичен човек и не се набутва на прехвалените ягоди, я има я няма да са продадени десетина бройки.
цитирай
2. eloiz - Морски песни,
09.02.2018 22:16
абе сигурно са си революционни, поне в някакъв аспект, да ви кажа, защото все пак, зад тях стои много труд на много хора, разбира се, рекламата е едно, а науката, която стои зад нея - друго. А е интересно да се посети този музей, Тесла е бил забележителен изобретател).
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1651188
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031