Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2013 17:22 - ДЕКЛАРАЦИЯ НА ДВЕ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ ПРОТИВ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 4126 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Д   Е   К   Л   А   Р   А   Ц   И   Я

 

На „Организация срещу злоупотреба с психотронни оръжия-клон България” София, район Витоша, ул. Пирин 38, ап. 13, ет. 3

и

„ГД „Освобождение”, София, бул. Витоша № 94

 

 

Напоследък все повече български граждани се оплакват, че се чувстват странно. Получават гадене и главоболие без причина. Заболяват от диабет и сърдечни болести, чуват гласове в главата си, заболяват от  рак на мозъка и други тежки болести. Същите хора са доказано психично здрави и нямат наследствени болести. Някои от тях почиват при неизяснени диагнози. Ще приложа само кратък списък на оплакалите се или починали със съмнителни симптоми и неизяснени диагнози. Особено активно излъчване идва от една квартира на ДАНС в бл. 260 в кв. „Гоце Делчев” в София.

 

СОФИЯ

Инж. Тодор Владимиров-кв. „Гоце Делчев”, ул. Деян Белишки, бл. 3

Капка Христова-кв. „Гоце Делчев” бл.252, починала от рак на мозъка. През 2009 г. Била е чистачка на квартирата на ДАНС

Проф. Георги Василев-кв. „Гоце Делчев” бл. 252, получил диабет

Павлина Йотова-кв. „Гоце Делчев” бл. 252, развила диабет

Снежана Василева-кв. „Гоце Делчев” бл. 252, внучката и получава пристъпи на главоболие, съпроводено с повдигане.

Никола Инджов-кв. „Гоце Делчев” бл. 252, развил диабет

Хари и Блага Харалампиеви-кв. „Гоце Делчев”, бл. 260, майката на Хари почива през 2009 г. с неизяснена диагноза.

Спартак Арнаудов-ул. Драгалевска 30

Иванка Миланова-кв. „Манастирски ливади”, ул. Пирин 38

Дебора Милкова-кв. „Люлин” 7 бл. 720

Владислав Цеков

Инж. Георги Димитров-Панчарево, сърдечно заболяване вследствие облъчване

 

ВРАЦА

Павлина Петрова Василева-Враца, ул. Иван Андрейчин 3

 

ПАЗАРДЖИК

Юлия Ангелова

 

Това са само част от заболелите вследствие на облъчване с неизяснени апарати, които са загубили здравето и живота си. Сезирани са всички български институции за това отнемане на здравето и живота на български граждани, вкл. и Парламента. На 28.11.2012 г. председателят на комисията по правата на човека, вероизповеданията, жалбите и петициите на гражданите в 41-то НС г-н Йордан Бакалов изпраща писмо до председателя на държавна агенция „Национална сигурност” Константин Казаков писмо, в което иска отговор на писмото на проф. Георги Василев относно излъчвател в кв. „Гоце Делчев”, но отговор и досега няма.

Ще цитирам няколко мнения относно различните видове облъчване и последиците от това:

 

Инж. Марин Любенов

…”Мога да кажа само едно-органите на реда са много назад в познанията си  за тази атака на психооръжието. Те много добре познават метода на убийство с предмет по главата, който се използва още от каменната ера.

Но електромагнитният лъч, който предизвиква, например, кръвоизлив в мозъка от един километър разстояние, ще постави на колене и най-големите криминалисти…”

 

Юрий Воробьовский

…”Ако се насочи срещу човек свръх високочестотен генератор, модулиран с глас, то човек ще чува какво се говори на твърде значително разстояние. При това възниква ефектът, сякаш гласът звучи право в мозъка”…

 

Извадка от книга на Ангел Грънчаров:

…”За реалността на психотронното оръжие говорят приетите в САЩ и Канада закони. В случа, че бъде доказана психотронна намеса, американското законодателство предвижда до 1,5 млн. долара обезщетение, а канадското-до 700 хил. Подобни закони бяха гласувани и в Русия.

 

Д-р А. Гълъбов

…”Психотронното оръжие не го пренебрегвайте. То може да се използва за индивидуално и за групово въздействие и да има избирателен ефект, поразявайки центъра на паметта, сърдечно-съдовата система, различни жизнено важни органи и системи и съответно да предизвиква:

-гадене, повръщане и изтръпване

-болки в главата, ушите и очите

-безсъние

 

Ние, двете неправителствени организации се обръщаме към държавните институции, неправителствените организации и всички български граждани да вземат отношение по този жизнено важен въпрос. Нека българските граждани заставят държавните институции да проведат спешни разговори и да инициират закон за запазване на здравето на българските граждани от психотронни генератори и да криминализират употребата му в границите на цялата държава.

На 15 април 1989 г. в центъра „Дж. Фетцер в г. Каламазу, щат Мичигън, САЩ участниците в международния колоквиум „Новите граници на експерименталната медицина и енергията на полетата” беше прието обръщение, в което те се обърнаха към правителствата и учените от цял свят „Никога  и при никакви условия да не използват такова оръжие и да подпишат Международна конвенция за това”. Това обръщение беше подписано от учени от повече от 20 държави, включително учени от САЩ, Канада, Франция, Германия, Швеция, Италия, Полша, България, Унгария и Русия. На същия колоквиум действителният член на Руската академия на науките, председателят на Комитета „Биоенергоинформатика В. П. Казначеев заяви: „Не е тайна, че военните организации, военните власти в различните държави бяха и си остават днес заинтересовани в концентрация на такива нови психотронни средства, в тяхното засекретяване, във финансиране на специални-както научни, така и в производствени и приложни сфери. Това е същата схема, която е добре известна в сферата на всички въоръжения. Човечеството чрез международни съглашения и договори забрани химическото и бактериологическото оръжие. По същият начин трябва да подходи и към психотронното оръжие.

Както виждате, оттогава са минали повече от 24 години, но у нас нищо не е направено в тази посока.

Напротив!

Никой не може да каже какво става в границите на страната, колко такива инсталации има, чия собственост са и кой ги използва и контролира. Заради химическите атаки в Сирия се вдигна, напълно правилно, вой до Бога, но за здравето на българските граждани никой не мисли и не се интересува кой, с каква цел и средства разбива здравето на българина, а често го убива бавно и мъчително. 24 г. у нас се провежда един гигантски криминален експеримент, а държавните органи не само не взимат никакви мерки за незабавното му прекратяване, но и участват пряко в него.

Това е недопустимо и престъпно!

Обръщаме се към всички да се окаже мощен натиск върху властите и да се забрани психотронното оръжие, както и да се следи непрекъснато дали се спазват нормите за безопасни параметри в областта на лъчевите, радиочестототните,ултразвуковите, инфразвуковите, радиологичните енергии, енергийните полета, както и да се забрани изцяло употребата на психотропните вещества.

 

Тази декларация ще бъде изпратена до НС, КСНС при президента, МС, омбудсман, гл. прокурор, ЕС, ЕП и ООН. От своя страна ще направим пресконференция и ще покажем доказателства за гореказаното, както и ще проведем среща с ръководството на НС, за да се задейства незабавно създаването на специален закон, както и за изработването на безопасни норми на енергийните полета.




Гласувай:
6



1. batimetriq - ясен белег
25.09.2013 21:26
Проблемът е изключително сериозен. Само един пример и то от преди около седмица.
Две осмокласнички колабират пред очите на министър-председателя Пламен Орешарски при откриването на новото 20-класно основно училище "Гео Милев" в град Садово. Откъде идва тази слабост при децата?




цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11736174
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031